Takpannorna flög av efter stormen

Takpannorna flög av efter stormen

Hej och välkommen igen ska du vara till mig och min blogg. Det har nyligen vart storm där jag bor och det har gjort att det fattas många takpannor på taket och därför var jag tvungen att hitta ett företag som hanterar takarbeten i Borås.

Jag har då en restaurang här i staden och den är väl omtyckt. Den ligger lite utanför centrum men den är välbesökt vilket uppskattas väldigt mycket. När vi hade stängt en helg och jag var i Umeå, ganska långt upp i Sverige så var det antagligen en storm som kom över staden och då åkte det av massor av takpannor så att taket nästan var helt naket. Det satt bara ett fåtal kvar och det tyder på att det var en riktigt kraftig storm. I alla fall var jag tvungen att hitta ett företag som hanterar takarbeten i Borås och då hittade jag AT Öst & Väst som erbjöd sig att hjälpa mig med takpannorna. De sa att det var en av de värsta arbeten de har sett men det klarade av att fixa det utan problem. Eftersom jag äger hela fastigheten så passade jag på att byta färg på takpannorna från röd till svart då svart passade mer färgen som var på fasaden. Jag tackar AT Öst & Väst och deras takarbeten i Borås jättemycket för att de löste mitt trasiga tak. Min restaurang var naturligtvis stängd under denna reparation men nu är den äntligen öppen igen och vi har fått mer gäster än vanligt vilket är riktigt roligt. Har ni besökt min restaurang? Har ni det får ni gärna dela med er om vad ni tyckte så att vi kan förbättra den. Nöjda kunder är allt vi fokuserar på!


Kommentarer är stängda.