Unna dig en bit god mat

Unna dig en bit god mat

Tjenixen alla läsare idag ska vi prata en del om restaurang och mat överlag!

Jag är en person som fullkomligen älskar att gå på restaurang, för mig är det hela upplevelsen som ger det där lilla extra. Det är något med att få allting serverat framför sig på ett fint dukat bord utan att egentligen behöva göra någonting. Sen ska jag vara helt ärlig och säga att jag tycker väldigt att testa olika maträtter och då är ett restaurangbesök ett ypperligt tillfälle för det.

Jag äter faktiskt inte särskilt ofta på restaurang vilket är ganska förvånande med tanke på hur mycket jag tycker om det. Det är ganska konstigt egentligen, för jag hade nog velat försöka lägga en dag i veckan på ett restaurangbesök för att lyxa till det lite. Jag ska verkligen försöka göra det framöver för det är ju faktiskt så himla trevligt. Sen tycker jag faktiskt om att hämta hem mat också, det kanske inte riktigt är samma känsla som att gå ut på restaurang men det har definitivt sin charm. Komma hem en dag efter jobbet, köpa med sig lite hämtmat och sen bara sätta sig i soffan till en bra film låter absolut inte helt fel. Det är jag dock ganska bra på att göra, det är betydligt fler gånger som jag faktiskt köper med mig mat hem än som jag sitter på en restaurang.

I helgen kommer det garanterat bli ett restaurangbesök för att få äta lite god mat och njuta av en härlig stämning. Det tycker jag faktiskt att ni andra ska göra också, man måste få unna sig lite ibland och vad passar då bättre än att gå ut och äta en bit god mat. Nu får ni ha en fortsatt fin dag och en trevlig kväll, så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.